Niin siinä nyt kävi että olo meni sen verran heikoksi, ettei hoitoja voida enää jatkaa. Olen saanut lähetteen saattohoitokotiin, mutta vielä olen pärjäillyt kotona kun kotisairaala käy kolme kertaa vuorokaudessa tiputtelemassa pahoinvointilääkettä. Nesteytystä saan halutessani ja kipulääkitystä on sen verran ettei kipuja juuri ole.
Mutta siis lopun odottelua tämä on enkä tosiaan joulun jälkeen ole paljonkaan syömään pystynyt, välillä hyvin pieniä annoksia, mutta enemmäkseen juomalinjalla. Mitään aikaennustetta en ole kysellyt, mutta paino on tippunut reippaasti johtuen tuosta syömättömyydestä ja oloa ei yhtään pysty ennustamaan, tänään voi olla hyvä päivä, mutta seuraavana päivänä ei pysty mihinkään. Rasitun todella pienestä ja tulee huono olo, joten pääsääntöisesti päivät menee makoilemalla, edes päivävaatteita ei tule päälle puettua, sekin kun kysyy voimia.
Niin se nyt vain on että taistelu on hävitty ja nyt toivoisi ettei tätä olotilaa jatkuisi kovin kauaa, kai sitä täytyy sanoa että olisin nyt valmis lähtemään...