Taas oltiin hoidossa, nyt jo 8. kerta Caelyxia. Vieläkään ei ole vaihdettu hoitoa vaikka markkeri hiipii ylöspäin koko ajan:-( Markkerilukema oli nyt jo 309, mutta kun se nousee hitaasti, niin eivät pidä hälyyttävänä, etenkin kun siinä pari kuukautta sitten otetussa CT-kuvassa ei ollut selvää muutosta suuntaan tai toiseen, eli tilanne oli pysynyt lähes ennallaan. Osa pesäkkeistä oli kasvanut osa pienentynyt. Nyt kuitenkin löytyi jotakin ultraäänellä ja lääkäri otti siitä näytteen, eihän se varmaan muuta ole kuin sitä itteensä, mutta ehkä nyt seuraavalla kerralla vaihdettaisiin sitten lääkitystä. Tilanne oli tietysti välipäivinä hankala tuolla sairaalassakin, omaa lääkäriä ei ollut paikalla, erikoistuva lääkäri sitten soitteli ainoalle paikalla olleelle onkologille, mutta eivät kaiketi helposti lähde toisen lääkärin potilaiden hoitoja muuttelemaankaan. No näillä mennään, onneksi kunto on kuitenkin pysynyt kohtuullisen hyvänä.

Meillä oli tuossa kuun alussa muutto, eli tämä asunnonvaihtorumba on vienyt aikaa, enkä ole ehtinyt tänne blogiinkaan kirjoitella, katsotaan nyt muuttuuko tilanne kun olemme asettuneet uuteen kotiimme. Täälläkin pitäisi vielä keittiöremonttia suunnitella ja toteuttaa eli ei ihan heti rauhoitu. Sitä paitsi banaanilaatikoita on vielä työhuoneessa purkamatta useita, muutimme hieman pienempään asuntoon, eikä noille mapeille meinaa löytyä paikkaa... Eilen käytiin katselemassa uutta hyllykköä, joten ehkä se tästä vielä onnistuukin. Vanhoja lundioita en enää asuntoon halunnut, nyt ne palvelevat hyvin häkkivaraston hyllyinä, eli ihan siinä tarkoituksessa mihin ne on alunperin suunniteltukin, varastohyllyinä.

Uni ei näin hoidon jälkeen tahdo tulla silmään, tosin hoidosta tullessa väsytti ja nukuin alkuillasta, joten varmaan sekin vei näitä yöunia kortisonin lisäksi. No ehkä täytyy kohta mennä koittamaan josko saisi nukuttua.