Huomenna pitäisi siis taas olla hoitopäivä, mutta missä mennään maksa-arvojen kanssa, ainakin Alat oli noussut (se tulee tekstarilla) ja bilirubiinikin varmaan on kohonnut päätellen pissan väristä... Tärkeintä tietysti olisi että syöpämarkkeri olisi pysynyt samalla tasolla, mieluiten laskenut, mutta jotenkin en oikein tähän Hycamtinin tehoon usko. Voi kun suostuisivat vaihtamaan sytostaattia jos nyt yleensä suostuvat antamaan mitään hoitoa.

Kävin homeopaatin vastaanotolla ja aloitin eilen myös homeopaattisen lääkityksen, siitä toivon edes hiukan oireiden helpotusta, väsymys, yskä ja hengästyminen vaivaavat. Tuskin homeopaattisilla hoidoilla sentään syöpää kuriin saadaan, mutta kaikkea täytyy kokeilla ja minulla on hyviä kokemuksia homeopaattisista lääkkeistä pahoinvoinnin hoidossa joten kyllä niillä jotakin tehoja täytyy olla. Mitenkään järkeen käyvää hoitoa se ei ole mutta väliäkös sillä jos tehoaa.

Tuosta köhimisestä ja hengästymisestä täytyy lääkärille sanoa, saisivat tutkia johtuuko levinneestä syövästä vai peräti sydämen vajaatoiminnasta, joka sekin kaiketi voi kyseenlaisia oireita aiheuttaa. No huomenna olen taas viisaampi tässäkin asiassa, toivon että oma hoitava lääkäri olisi vastaanotolla eikä ainoastaan joku erikoistuva lääkäri, jotka eivät mitään päätöksiä oikein tee.