Juhannusta ei tullut paljon juhlittua, kaupungissa oltiin ja pääasiassa makoiltiin, koska itselläni on kylki edelleen kipeä. Tosi kauan tuntuu kestävän tuo paraneminen, jo reilu viikko siitä toimenpiteestä eikä vieläkään kunnossa. Välillä aina luulen että olisi jo mennyt ohi kunnes taas muistuttaa. Pyysin lääkäriltä varoiksi Litalgin-reseptin kun vähän tuo kipu muistuttaa sappikipua (mulla on leikattu sappikivet ja tiedän mitä se kipu on). Äsken otin yhden pillerin, kun ei tule uni silmään kolotuksen takia, vaikutusta odotellessa nyt kirjoittelen tänne. Hoidoista ei sinänsä ihmeempiä oloja tullut, joten harmittaa kun tuo "turha" toimenpide aiheuttaa tämän riesan.
Miehelle tehtiin maanantaina selkäydinpunktio ja hän on myös ollut kipeä sen jälkeen. Niskat ovat arat ja päähän koskee, hänellekin lepoasento tuntuu olevan paras vaihtoehto. Siellä näytteenotossa ei mitenkään varoiteltu tällaisista jälkioireista, eikä myöskään käsketty olla paikallaan toimenpiteen jälkeen, heti sai lähteä liikkeelle. Kaiketi se oli pahasta, koska olen kuullut että tuon punktion jälkeen makuutetaan paikallaan puolikin tuntia, ennenkuin saa lähteä liikkeelle. No varmaksihan ei voi tietää johtuuko siitä vai onko hän vain niin herkkä saamaan oireita, aikaisemmin ei ole häneltä tuollaista näytettä otettu.

Juhannus on nyt kuitenkin "juhlittu" ja eiköhän nämä olot tässä pikku hiljaa kohene, sunnuntaina pääsisi jo alennusmyynteihinkin...