Nyt on sitten sellainen vaihe ettei jaksa juuri mitään. Olen totaalisen väsynyt koko ajan ja heti kun lähtee liikkeelle hengästyy, eipä juuri jaksa seistäkään pitkää aikaa. Tämä on todella turhauttavaa kun pääosa päivästä menee sohvalla makoillessa ja haluaisi kuitenkin tehdä jotakin. Eka kertaa elämässäni meillä kävi siivoojat ja sovin jo jatkoakin, alkavat käydä joka toinen viikko. Vaikka on kahden hengen huusolli, niin kun ei jaksa niin ei jaksa. Miehelläni on alzheimerin tauti, eikä hänestäkään oikein ole siihen siivuoushommaan. Oli kyllä ihanaa kun pitkästä aikaa oli kämppä siisti.
Tätä väsymystä olen mietinyt, että johtuuko taudin etenemisestä vai sytostaateista, varmaankin molemmat vaikuttavat. Minullahan ei ole ollut varsinaista sytostaattitaukoa useampaan vuoteen, olisiko 2010 ollut 4 kk paussi.
No näillä mennään kuitenkin päivä kerrallaan ja toivotaan parasta, kaikkein eniten toivoisin että kunto edes hiukan paranisi ja jaksaisi hiukan ulkoilla ja muutenkin jotakin muuta tehdä kuin sohvalla maata.
No maanantaina taas saamaan seuraava taxol tiputus...