Tässä se aika tuntuu menevän makoillessa. Olo on hoitojen jälkeen ollut ihan ok, jos nyt ei ota huomioon päänahan kipeytymistä, etenkin perjantaina oli todella kosketusarka. Varmaan se enteilee hiusten lähtöä kun en ole halunnut nyt pitää sitä jäähattuakaan, on noissa hoidoissa muutenkin kestämistä. Sitä paitsi eiköhän se hiuksettomuus ole yksi pienimpiä murheita tällä hetkellä. Pari melkein käyttämätöntä peruukkia on kaapissa odottamassa, tosin enpä tiedä vieläkö miellyttävät, mutta kaiketi uudenkin maksusitoumuksen saan jos pyydän kun edellisestä hankinnasta on jo enemmän kuin vuosi.

Kunnon heikkenemisen huomaa kyllä selvästi, ei tarvitse pitkääkään kävelylenkkiä tehdä kun väsyy, toisaalta varmaan tekisi hyvää ulkoilla edes hiukan joka päivä. Eilen vaikka oli mahtavan hieno ilma, sain itseni liikkeelle vasta illan suussa, pieni vajaan puolen tunnin kävely hissun kissun ja sitten taas kotiin lepäämään.

Sen tämä tilanteeni kaiketi on tehnyt että ajatukset tahtovat liikaakin pyöriä tämän sairauteni ympärillä, mm viime yö meni melkein kokonaan valvoessa, kun uni ei vain kerta kaikkiaan suostunut tulemaan. No aamupäivällä jatkoinkin sitten uniani tuonne yhdentoista pintaan. Ja onneksi on tallennettuna kaikenlaista telkkarista, tulipa viime yönä taas katsottua yksi Hercule Poirot jaksokin.

Ensi tiistaina on taas väliverikokeet ja siinä yhteydessä kaiketi mitataan ne maksa-arvotkin, saapa nähdä missä mennään. Todella mielialat heittelevät toivottomuudesta toiveikkuuteen, jossain taka-alalla vielä ajatus että jospa sittenkin hoidot auttaisivat, vaikka ei kai se ole mitenkään todennäköistä. Sitä en ole ainakaan toistaiseksi halunnut lääkäreiltä kysyä, että paljonko on aikaa, huimat maksa-arvot hirvittää ja luulen ettei se maksa kovin kauaa toimi,  mutta todellisuudessa en tiedä kuinka nopeasti sen toiminta voi pettää kokonaan. Ilman toimivaa maksaa ihminen ei montaa päivää pärjää eikä keinomaksaa ole toistaiseksi olemassa, joten onko se sitten ihme että valvotuttaa ja mietityttää tämä tilanteeni.

Vähän näköjään alakuloisissa tunnelmissa näin sunnuntaina...